skip to Main Content

2 verschillende smaaktesten: eerst proeven, dan oordelen

Metaforen visualiseren de betekenis van een concept of werkwijze. Voor de tekst en uitleg van de eigen, unieke aanpak gebruikt PASI ontwerpstudio de metafoor van de taart, our Piece of Cake genoemd. Deze heerlijke taart snijden we in 6 gelijke taartpunten. Stuk voor stuk staan deze 6 taartpunten symbool voor de onderdelen die gezamenlijk je bedrijfsidentiteit een gezicht geven: imagoscan, huisstijl, signing, locatie, interieur, online zichtbaarheid. Deze 6 identiteitsdragers bepalen samen je bedrijfsimago of het beeld dat klanten en leveranciers hebben. PASI ontwerpstudio heeft 2 verschillende smaaktesten ontwikkeld om de kwaliteit en de volledigheid van je corporate identity te beoordelen en te realiseren: Smaaktest 1: het individuele ‘Our piece of cake’ op bedrijfslocatie of smaaktest 2: de ‘Inspiring Ideas’ met meerdere ondernemers op een centrale, inspirerende locatie.

Our Piece of Cake: light and creamy

Je huidige bedrijfsidentiteit tegen het licht laten houden? Graag maakt Jacqueline voor deze een-op-een smaaktest een afspraak op locatie. Als cadeautje trakteert PASI ontwerpstudio op een overheerlijke taart bij de koffie of thee. Aan de hand van een globale checklist beoordeelt Jacqueline welke taartpunten goed van smaak zijn. Aan het eind ontvang je een rapportcijfer van je bedrijfsidentiteit. De lightversie van ‘Our piece of cake’ is gratis.

Op basis van de globale beoordeling en het bijbehorende rapportcijfer kun je ook kiezen voor een uitvoerige smaaktest. De imagoscan vormt hierbij als eerste taartpunt het vertrekpunt. De creamy versie van ‘Our piece of cake’ kost € 175,00. Na de imagoscan verwerkt Jacqueline de uitslag in een uitgebreid rapport met een goed onderbouwd eindoordeel, aanbevelingen voor verbeteringen en een plan van aanpak om je bedrijfsidentiteit te restylen. Als je meer taartpunten afneemt, brengt ze deze kosten in mindering op het totaalbedrag. Uiteraard is het ook mogelijk om PASI ontwerpstudio in te schakelen zonder dat je gebruikmaakt van de ‘Our piece of cake’ smaaktest.

* Verplichte velden

Inspiring Ideas

Ben je nieuwsgierig naar het unieke karakter en onderscheidende vermogen van je bedrijfsidentiteit? Ervaar de kracht van samen sparren en brainstormen. Sla de handen ineen met collega-ondernemers. Bekijk en beoordeel onder leiding van PASI ontwerpstudio de kwaliteit (van de afzonderlijke onderdelen) van je corporate identity. De smaaktest ‘Inspiring Ideas’ is hiervoor een uitgelezen kans.

Op een inspirerende locatie krijg je in 1 dagdeel gratis tekst en uitleg over de 6 taartpunten die PASI ontwerpstudio hanteert om je bedrijfsidentiteit te beoordelen, te upgraden en te realiseren. Na deze smaaktest heb je een globaal beeld van welke taartpunten een nieuw recept nodig hebben. Smaakt ‘Inspiring Ideas’ naar meer?

Nieuwsgierig naar het nieuwe recept van de taartpunten? Maak dan na de smaaktest ‘Inspiring Ideas’ een afspraak met PASI ontwerpstudio. Het is a piece of cake voor Jacqueline om voor je bedrijf het juiste recept te maken.

  • Het kan voorkomen dat de verzendindicatie blijft draaien terwijl de datum bevestiging wel is doorgekomen. Controleer of er een bevestigings e-mail is binnengekomen (check ook je SPAM box).

* Verplichte velden

Back To Top