skip to Main Content

Online zichtbaarheid: zoek en je zult vinden

Stel dat een banketbakker de lekkerste taarten van de wereld bakt, maar geen enkele klant weet de weg naar zijn bakkerswinkel te vinden. In het internettijdperk is dat een gemiste kans. Misschien vallen de eerste 5 taartpunten prima in de smaak, alleen zijn potentiële klanten hiervan niet op de hoogte. Online zichtbaarheid is daarmee een essentiële smaakmaker van je corporate identity. Investeren in de eerste 5 taartpunten werpt alleen z’n vruchten af als je als ondernemer tijd en energie steekt in je online vindbaarheid, aanwezigheid en communicatie.

Ontwerp en realisatie SEO-proof websites

Wil je als ondernemer online succesvol zijn, dan leiden er meerdere wegen naar Rome. De professionals van PASI ontwerpstudio stippelen graag met jou een route uit die leidt naar online succes. Vertrekpunt van deze gezamenlijke route is een website of webshop, die zowel qua content als techniek geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Search Engine Optimalisation of SEO heet dat in jargon. PASI ontwerpstudio concentreert zich op het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van je online visitekaartje. Voor de realisatie van SEO-proof websites werken we graag samen met SEO-specialisten, internetmarketeers en webbouwers in ons netwerk.

Vergroot je vindbaarheid

Om de vindbaarheid te vergroten, is het vandaag de dag noodzakelijk om bestaande content te actualiseren en nieuwe content toe te voegen. Zoekwoorden of combinaties van zoekwoorden vormen de basis van webpagina’s of zogenoemde landingspagina’s. PASI ontwerpstudio werkt samen met specialisten om deze content te ontwikkelen. Daarbij reikt onze focus verder dan tekst alleen. Graag adviseren we ook over het ontwikkelen en plaatsen van foto’s, animaties of YouTube-video’s.

Benut de kracht van social media

Social media als LinkedIn, Facebook, Instagram of Pinterest zijn niet meer weg te denken in de online interactie met potentiële klanten. Daarnaast is bloggen een beproefde manier om kennis te delen, autoriteit op te bouwen en linkbuilding toe te passen. Wil je als ondernemer via social media communiceren, maar ontbreekt de tijd en creativiteit om hieraan vorm en inhoud te geven? Maak dan gebruik van het social media-abonnement van PASI ontwerpstudio. Afhankelijk van het aantal gewenste media en de plaatsingsfrequentie stellen we samen een overzichtelijke contentkalender op. Vervolgens plaatsen we de content volgens de gemaakte afspraken en de geplande deadlines. De focus ligt vooral op het bewaken van de structuur. Content creëren valt buiten het abonnement.

Back To Top