skip to Main Content

Signing: ontwerp van blikvangers in groot formaat

Als ondernemer trek je vanzelfsprekend graag de aandacht van (potentiële) klanten. Signing is de verzamelnaam van het ontwerp- en realisatieproces van communicatiemiddelen of huisstijldragers in groot formaat. PASI ontwerpstudio is gespecialiseerd in het ontwerp van deze blikvangers pur sang. Het ontwerp van een bestaande of nieuwe huisstijl vormt de basis voor signing. We verstaan de kunst om signing hier naadloos op aan te laten sluiten. Voor de realisatie werken we samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde signingbedrijven. De coördinatie en kwaliteitsbewaking nemen we uiteraard wel voor onze rekening.

Gezien en gevonden worden

Signing zorgt ervoor dat je bedrijf gezien en gevonden wordt. Beschikt je bedrijf over een bedrijfswagen of een wagenpark? Met een beletterde bestelbus of bedrijfswagen in de huisstijl van jouw bedrijf rijd je opvallend rond op de (snel)weg. Dankzij raamfolies, gevelbelettering en vlaggen zien je klanten in één oogopslag in welk bedrijfspand je bedrijf gevestigd is. Goede bewegwijzering waarborgt dat klanten en bezoekers je bedrijf gemakkelijk kunnen vinden. PASI ontwerpstudio wijst je zowel binnen als buiten de weg met herkenbare bewegwijzering.

Logo op gadgets of relatiegeschenken

Signing is ook ideaal om een gadget of relatiegeschenk te laten bedrukken met je logo of in je huisstijl. De gemiddelde leverancier van relatiegeschenken heeft ontelbaar veel mogelijkheden voor deze in het oog springende toepassing. Van pen tot koffiekopje en van paraplu tot powerbank: bedrukte gadgets en relatiegeschenken vallen zowel bij medewerkers als zakenrelaties in de smaak. PASI ontwerpstudio geeft graag advies welke gadgets of relatiegeschenken bij uw bedrijfsidentiteit passen.

Back To Top