skip to Main Content

Een digitale schouderklop

Als designer of ontwerper is het erg leuk om waardering te krijgen voor je creatieve inspanningen. Aanbevelingen illustreren dat de gekozen route voor de realisatie of restyling van een bedrijfsidentiteit de juiste weg is geweest. Graag deelt Jacqueline deze digitale schouderklopjes met jou. Zo laat ze zien dat ze trots is op gerealiseerde projecten. En ze reikt je inspiratie of ideeën aan voor jouw plannen voor een nieuwe of aangepaste corporate identity.

“PASI heeft mij heel fijn geholpen bij het ontwikkelen en het maken van lastige keuzes voor het logo en huisstijl van mijn eigen bedrijf. De samenwerking verliep erg goed, ze waren geduldig, flexibel en brachten ideeën in die ik zelf nooit had kunnen bedenken.

Ik ben zeer trots op het eind resultaat, hartelijk bedankt dames van PASI ontwerpstudio!”

Martine de Jong – www.voetreflexmartine.nl - Voetreflex+ Martine

“De dames van PASI ontwerpstudio denken mee op alle vlakken!

Wat begon bij een vraag over m’n oude website, resulteerde in een fijn gesprek en uiteindelijk een mooie route naar een prachtige nieuwe huisstijl en website. Vol trots geef ik m’n visitekaartje en voel steeds weer een glimlach als ik naar mijn nieuwe huisstijl kijk!”

Monique van Dorp – www.puurenpracht.nl - Edelsmederij puur & pracht

"PASI ontwerpstudio heeft een ontwerp gemaakt voor mijn woonkamer. Daar kon ik mij meteen in vinden.

Het resultaat was prachtig!
Het overtrof mijn verwachtingen!"

Edwin de Ruijter – particulier woonhuis

"Ik ontmoette Jacqueline, tijdens het werken aan een restaurant-project, in Egypte. Ik was onder de indruk van de ideeën, het onderzoek, de creativiteit en de passie.

Later besloten we om te werken aan een project voor een hotel in Dubai. Het concept van PASI ontwerpstudio was, vergeleken met de concurrenten, ontworpen met een nieuwe benadering."

Bernard Fantoli – Time Hotels

Back To Top