skip to Main Content

Imagoscan: helder beeld van de eerste indruk

Als ondernemer krijg je slechts één kans voor een eerste indruk. De eerste ontmoeting is bepalend voor het bedrijfsimago of de beeldvorming van klanten en leveranciers. Ongetwijfeld wil je graag weten of je bedrijfsimago overeenkomt met de bedrijfsidentiteit die je wilt uitstralen. Door de tanden in de taartpunt ‘Imagoscan’ te zetten, krijgt PASI ontwerpstudio een goed beeld van deze eerste indruk. De eerste taartpunt is verplichte kost. Deze taartpunt bepaalt of de taart naar meer smaakt. Zo ja, dan laat Jacqueline ook de overige 5 taartpunten goed smaken.

3 verschillende analyses

Om de smaak goed te pakken te krijgen, heeft PASI ontwerpstudio de Imagoscan onderverdeeld in 3 hapklare brokken of analyses:

  • Corporate identity check: inventarisatie en beoordeling van de huisstijl en signing van je bedrijf
  • First impression check: beoordeling van de eerste indruk en kennismaking op basis van locatie, pand en interieur
  • Online visibility check: online vindbaarheid website en social media. Als klanten je niet kunnen vinden, besta je online ook niet.

Voor de Imagoscan – bestaande uit 3 analyses – gebruikt PASI ontwerpstudio een uitgebreide checklist, aanvullende (online) bedrijfsinformatie en een bedrijfsrondleiding. Interesse in de Imagoscan als start van onze samenwerking. Voor deze taartpunt betaal je € 175,00. Als je meer taartpunten afneemt, brengt Jacqueline deze kosten in mindering op het totaalbedrag.

Afspraak inplannen voor de Imagoscan

* Verplichte velden

Back To Top