skip to Main Content

Ontwerpbureau

Ieder ontwerpbureau heeft zijn eigen specialiteit. Bij PASI ontwerpstudio kun je terecht voor grafisch ontwerp, interieurconcepten en productontwerp. Daarmee richten we ons in de volle breedte op de totale bedrijfidentiteit. Niet alleen logo en huisstijl, maar ook interieur, signing, locatie en online zichtbaarheid. We geloven namelijk in een eenduidige bedrijfsuitstraling, over de volle breedte en in alle uitingen, en daarom zorgt PASI ontwerpstudio voor het totaalbeeld. In iedere fase: van concept tot realisatie.

Ontwerpbureau voor totale bedrijfsidentiteit

Sommige ontwerpbureaus ontwerpen interieurs, andere logo’s en huisstijlen. Bij PASI ontwerpstudio zien we dat niet los van elkaar, maar in elkaars verlengde. Onze visie is dat grafisch ontwerp en interieurontwerp hand in hand gaan en elkaar zelfs versterken. Daarom integreren we al deze ontwerpklussen in één ontwerpbureau en houden we het ontwerpproces van begin tot einde in eigen hand, voor het beste resultaat.

De kracht van een ontwerpbureau

Een ontwerpbureau is in staat om te vertalen wat jij als ondernemer, de opdrachtgever, bedoelt. Bij PASI ontwerpstudio pakken we verschillende ontwerpdisciplines voor je op. Bijvoorbeeld de visuele vormgeving van je bedrijf, een bedrijfsinterieur dat jouw bedrijfsidentiteit uitstraalt of juist dat product wat je al zo lang wilde hebben. We starten altijd met de belangrijkste fase van het ontwerpen: het bedenken van een concept. Dit is de basis voor de verdere invulling van het ontwerp.

Ontwerpen: van concept tot realisatie

Er zitten heel wat stappen tussen het eerste idee en het eindresultaat. Niet ieder ontwerpbureau verzorgt zelf alle fases. Er zijn ontwerpbureaus die alleen concepten bedenken en de verdere uitwerking overlaten aan een ingenieursbureau of bouwkundig bureau. PASI ontwerpstudio houdt het totale proces van het bedenken, uitwerken en realiseren van haar concepten bewust in eigen hand. Zo weten we zeker dat in de vertaalslag niets verloren gaat en heb jij één aanspreekpunt voor alle fases van je ontwerp.

Ontwerp nodig?

Doe dan nu de Imagoscan van PASI ontwerpstudio en ontdek waar jouw ontwerp aan moet voldoen.

Back To Top