skip to Main Content

Interieuradvies

Van een interieuradvies knapt je huis enorm op. De ruimte wordt beter benut en je voelt je thuis in een stijl die bij je past. Voor bedrijven is een goed interieuradvies nog belangrijker. Een goed bedacht, ontworpen en uitgevoerd interieur is een essentieel onderdeel van het bedrijfsimago en een vertaling van je bedrijfsidentiteit. Het is de visuele vertaalslag naar de buitenwereld van alles waar je bedrijf voor staat. Laat je bedrijfsinterieur vertellen wie je bent en wat je doet en maak een onvergetelijke eerste indruk.

Interieuradvies voor bedrijven

Interieuradvies levert een belangrijke bijdrage aan alles waar een bedrijf voor staat. Een goed ontworpen interieur vertelt het verhaal van de organisatie, van de visie en de missie, de producten en diensten. Het zegt ook iets over de bedrijfsfilosofie en over de mensen die er werken. Een slimme ondernemer kiest de locatie en het bedrijfspand zorgvuldig. Een goed interieurontwerp verbetert niet alleen de functie en de sfeer van het pand, maar geeft ook precies het bedrijfsimago weer, zodat medewerkers, klanten en relaties zich thuis voelen. Een sterk interieur maakt dat medewerkers zich thuis voelen en zich kunnen identificeren met het bedrijf, klanten zien professionaliteit en voelen vertrouwen, leveranciers weten dat ze te maken hebben met een serieuze klant. En iedereen die het bedrijf binnen stapt, weet waar hij is. Want het interieur zegt alles.

De interieuradviseurs van PASI ontwerpstudio

Een interieur dat iedere bezoeker van het bedrijfspand zich thuis laat voelen in de bedrijfsomgeving, dat is ons streven. Van de medewerkers die zich identificeren met de bedrijfsidentiteit tot klanten die in één oogopslag herkenning en vertrouwen voelen; de invloed van een bedrijfsinterieur dat tot in detail het juiste imago uitstraalt is ontzettend groot. Ons interieuradvies begint daarom met een interieurconcept. De interieuradviseurs van PASI ontwerpstudio maken een keuze in sfeer, materialen en kleuren die de bedrijfsidentiteit precies vertalen. Dit concept gebruiken we als leidraad om het bedrijfspand in te delen en in te richten en vormt de basis voor het interieurontwerp.

Interieuradvies? Start met de Imagoscan

Ook toe aan een interieur dat het bedrijfsimago perfect ondersteunt? Boek dan hier de Imagoscan, speciaal voor ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen.

Back To Top