skip to Main Content
Bedrijfsidentiteit… Wat Is De Kracht Van Jouw Bedrijf?

Bedrijfsidentiteit… wat is de kracht van jouw bedrijf?

Ieder mens is uniek! Door zijn eigen identiteit. De identiteit die je als mens bewust of onbewust aanneemt, geeft je een imago. Dit geldt ook voor je onderneming! Voor je onderneming is het heel belangrijk dat je imago en bedrijfsidentiteit identiek zijn!

IMAGO

Mensen identificeren zich in kleding, uiterlijk, gedrag, interesse, levensstijl en keuzes die ze maken. De een doet dat heel bewust en een ander doet dat zonder er bij na te denken. Daardoor komt bij de een zijn/haar identiteit extremer over dan bij de ander. Hoe je identiteit overkomt, wordt imago genoemd. Dus je identiteit is wie en hoe je bent en het imago is hoe anderen je zien.

JOUW BEDRIJF SUCCESVOL ERKEND DOOR EEN KRACHTIGE BEDRIJFSIDENTITEIT

Dit geldt eveneens voor je onderneming! Als ondernemer wil je dat het imago van je bedrijf succesvol erkend wordt. Dus dat je bedrijf als een goede onderneming bekend staat. Dit bereik je wanneer je bedrijfsidentiteit ok is. Bij mensen bestaat dat uit kleding, uiterlijk, gedrag, interesse, levensstijl en keuzes die ze maken. Bij je bedrijf bestaat dit uit de eerste indruk, een professionele visualisatie en vertaling van je bedrijfsmissie, service en de kwaliteit van je geleverde product of dienst.

DE EERSTE INDRUK

Een eerste indruk vindt plaats op diverse momenten in diverse hoedanigheden. Een eerste bezoek aan je bedrijf, een eerste bezoek op je website, een eerste handdruk, een advertentie die je ergens geplaatst hebt, een poster, een visitekaartje dat je uitgeeft, een brochure, je bedrijfsauto die op de snelweg vele auto’s passeert of ergens geparkeerd staat. Al deze momenten en items geven een eerste indruk van je bedrijf. Deze eerste indruk moet succesvol zijn! Dit bereik je door op de juiste manier je bedrijf te laten zien! Je bedrijf laten zien, doe je met een logo en een huisstijl wat doorgevoerd wordt in het interieur van je onderneming, met een visitekaartje, een website, gebruik van social media, belettering van auto, gevel, ramen etc., op beurzen, advertenties in bladen, op posters, in folders, bedrijfskleding en het personeel. En dit zijn enkele voorbeelden. Uiteraard zijn nog veel meer toepassingen mogelijk.

WAAR GA JIJ MEE AAN DE SLAG?

Kies jij ervoor om eerst kleine veranderingen door te voeren in je huisstijl of pak je het meteen groots aan door je gehele interieur aan te laten sluiten bij jouw bedrijfsimago? We zijn benieuwd. Laat het ons weten door een reactie hieronder achter te laten waarmee jij aan de slag wilt!

Behalve de kwaliteit van je geleverde product of dienst, is PASI ontwerpstudio het team die ervoor zorgt dat je bedrijf doeltreffend en krachtig zorgt voor de beste eerste indruk van je bedrijf, je bedrijfsmissie vertaalt en visueel neerzet. Zelfs kunnen we bijdragen aan de juiste en gewenste service (denk hierbij aan representatie en zelfs communicatie door de vertegenwoordigers van je onderneming, het personeel).

Wil je je onderneming doeltreffend en krachtig laten zien, zorg ervoor dat je identiteit er staat zoals jij wilt dat je bedrijf gezien wordt! Dan heeft je onderneming het bedrijfsimago zoals jij het wenst!

MET DE IMAGOSCAN KRIJG JE EEN HELDER BEELD VAN DE EERSTE INDRUK

Om te weten waar te beginnen of hoe je dit kunt bereiken, maak een afspraak met PASI ontwerpstudio voor een GRATIS imagoscan! In het eerste gesprek leggen wij exact uit hoe je jouw bedrijfsidentiteit doeltreffend en krachtig kunt laten zien. En gaan we kijken hoe je nu ‘scoort’. Aan het einde van het gesprek ontvang je op een A4 de uitkomst van de imagoscan. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

GRIJP JE KANS

Benieuwd naar de identiteit en imago van jouw onderneming.
Ga naar www.pasiontwerpstudio.nl/smaaktest en plan een afspraak.
Of mail ons: info@pasiontwerpstudio.nl.
Wij komen naar je toe!

Ben je hierdoor geïnspireerd of enorm enthousiast geworden, wij kijken uit naar je reactie en eten graag samen een taartje tijdens de imagoscan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top